De Relais kaart   FR

Voorgerechten

Kaaskroketten met groenten11,00 €
Perzik met tonijn11,50 €
Geitenkaas sla, spek en acaciahoning13,00 €
Rundercarpaccio met oude Parmesan en ruccola13,50 €
Scampis met knoflook13,50 €
Garnaalkroquetten van het huis13,50 €
Zalmcarpaccio met mix van jonge slablaadjes en roze bessen14,50 €
Scampis van de Chef15,00 €

traditionele gerechten

Ham met ouderwetse mosterd                                            17,00 €
Nieren op Normandische wijze18,00 €
Kipgerecht op z'n jagers 17,00 €

Vlees

Runderspies                                                                          15,00 €
Lamscarré met thijnsaus19,00 €
Pure ossenhaas19,50 €
Eendenborst19,50 €

Vissen

Op het vel gebakken zalmmoot                                          14,50 €
Gegrilde zwaardvis zwarte boter19,50 €
Scampis spies (9 stukken) 18,50 €


Saus naar keuze (3,50 €)
  • Archiduc
  • Groene pepper
  • Roquefort
  • Béarnaise
  • Ouderwetse mosterd
Al onze gerechten worden opgediend met frietjes of kroketten.
Supplement van groenten op het ritme van het seizoen (3,50 €).