De Relais kaart FR
Voorgerechten
| Kaaskroketten | 11,00 € |
|---|---|
| Garnaalkroquetten van het huis | 13,00 € |
| Rundercarpaccio met Parmesan en Basilic | 13,50 € |
| Scampis met knoflook | 13,50 € |
| Scampis van de Chef | 13,50 € |
| Garnaalkroquetten van het huis | 13,50 € |
| Zalmcarpaccio met mix van jonge slablaadjes en roze bessen | 14,50 € |
| Scampis van de Chef (Apple cury) | 13,50 € |
| Scampis naar de duivel | 13,50 € |
| Geitenkaas sla, spek en honing | |
De Hoofdgerechten
| Gepanneed rundvlees | 19,50 € |
|---|---|
| Runderspies | 18,50 € |
| Lamskoteletjes met thijnsaus | 21,00 € |
| Platjebeen van gegrilde knoflookboter | 21,00 € |
| Ham met ouderwetse mosterd | 22,00 € |
Vissen
| Op het gebakken zalmmoot | 19,50 € |
|---|---|
| Achterkant kabeljauw met witte botter | 23,50 € |
- Archiduc
- Groene pepper
- Béarnaise
- Roquefort
- Van de Chef
Supplement van warme groente (4,50 €).
BTW en dienst inbegrepen